Bemutatkozó

Tisztelt Megrendelő!

Mint rendezvényszervező, fontosnak tartom a teljeskörű szervízt, melynek során minden részletre figyelünk, hogy a teher lekerüljön az Önök válláról, és a kikapcsolódásuk teljes legyen. Csapatommal ehhez kívánunk segítséget nyújtani, hogy a felhőtlen élmény minden Önökkel kapcsolatos eseményen jelen legyen.

A meghitt, családias légkör szerelmeseinek Az Udvart, mint saját helyszínt tudjuk ajánlani, ahol az exkluzivitás és a szabadság érzése mellett garantáljuk a vendégek teljes elégedettségét.

Ha azonban más elképzelésük van, az sem akadály! Mi ott építünk konyhát, ahol más csak álmodik róla! Minden eszközzel rendelkezünk a tökéletes rendezvényhez: grillek, étkészletek, abroszok és asztalszoknyák, valamint jelentős szakmai tudás.

Mind ételben, mind eszköz kínálatban igazodni tudunk az egyedi igényekhez, és garantáljuk, hogy a végeredmény prémium minőségű lesz.

Legyen szó kisebb falatkákról, grillvacsoráról vagy egy emelkedett hangulatú fine dining menüről, mi vagyunk a megfelelő partner az Önök számára. Küldetésünk, hogy kerüljük a sablonosságot, nagy hangsúlyt fektetünk a sokszínűségre, stílusunk felszabadult és mégis elegáns. Szenvedélyesen szeretünk látványos ételeket készíteni, imádjuk a friss fűszernövényeket, a mártásokat, a lekvárokat, a jus-ket, az alapanyagok kiválasztásnál pedig nem kötünk kompromisszumokat.

Az egyedi igényeket is szívesen teljesítjük, a vegán étrend vagy bármilyen ételintolerancia sem okoz gondot, mindenki számára kulináris élményt nyújtunk.

Kínálatunkban több mint 20.000 eszköz található, így akár kerti partiról, akár 1000 fős rendezvényről van szó, bármilyen eseményt ki tudunk szolgálni, a választást pedig megfelelő szakmai tanácsadással segítjük. Eszközeinket szállítóládákban fuvarozzuk a helyszínre, ahol ki is pakoljuk. A rendezvény után a koszos eszközöket elszállítjuk, és saját profi mosogatósorunkon varázsoljuk újra tisztává.

Rólam

Szakmai tapasztalatomat főként Bajorországban szereztem, ahol 5 évig vezettem egy 4 csillag superior szálloda, a Parkhotel Wallgau éttermét. Hiszem, hogy az ottani szellemiséget a legnyitottabb és legbefogadóbb életkoromban tapasztalhattam meg, ez visz előre azóta is. Egy idő után azonban a honvágy hazahúzott, hazaköltöztünk, mert hittem, és töretlenül hiszek abban, hogy Magyarországon is van igény kiemelkedő minőségű eszközökre és szolgáltatásra.

Ennek szellemében 2016 decemberében megalapítottam saját cégemet. Eszközkölcsönzővel kezdtem a családi ház garázsában, ezt azonban hamar kinőttük, így 2018 nyarán a cégem új helyre költözött, ahol felépítettem catering konyhámat.

2019 januárjában új lendületet vett a vállalkozás. Hatalmas fejlesztések és társulások után váltak a rendezvényeink teljessé. Eszközkínálatunk is bővült, jóval nagyobb létszám igényeit tudjuk kielégíteni.

A fejlődésünk itt sem áll meg, mindig van új ötletünk. Hiszünk az állandó innovációban, és abban, hogy mozgásban kell maradni. Ez motivált minket a kihívásokkal teli elmúlt két évben is, megláttuk benne a lehetőséget, és bízva bíztunk abban, hogy a teljesítmény meg fogja hozni az eredményt.

2022 nyarán megnyitott falusi udvarunk, ahol látványkemencével, a népszerű csütörtöki tematikus napokkal, játszótérrel, fűszerkerttel, az udvar végében állatsimogatóval várjuk vendégeinket. Az Udvar egy álom következő meghatározó állomása. Egy letisztult, vidéki környezetet szeretnénk nektek ajándékozni, ahol felnőtt és gyermek egyaránt jól érezheti magát.

Az Udvar egy idilli kis oázis, melyet körülleng a látványkonyhában készült ételek illata. Vendégeink megízlelhetik a nagymama receptje alapján készült süteményeket, saját kertünk fűszereivel ízesített pástétomainkat, és átadhatják magukat a színes falusi hangulatnak.

Keress minket bátran!