Bemutatkozó

Tisztelt közintézmények,

városok és kistelepülések vezetői!

Bármely, a köz érdekeit szolgáló hivatalos szervezetet szeretnénk segíteni ajánlatainkkal.

Tapasztalatból tudom, hogy milyen sokretű és színes tábora van az államigazgatási tevékenységet végző intézmények rendezvényeinek. A teljesség igénye nélkül megpróbálom felsorolni, hogy melyek azok az események, melyek szervezésekor szívesen állunk rendelkezésükre:

  • tematikus rendezvények
  • nemzeti ünnepek
  • falunapok, kisebb fesztiválok
  • delegációk fogadása, hivatalos találkozók
  • kulturális rendezvények
  • épületátadások
  • ünnepélyes avatók
  • “gasztro-suli” és motivációs tréning kicsiknek és nagyobbaknak (bölcsődések, óvodások és kisiskolások könnyed, informális hangvételű edukációja)

Mint rendezvényszervező, fontosnak tartom a teljeskörű szervízt, melynek során minden részletre figyelünk, hogy a teher lekerüljön az Önök válláról.

Mind ételben, mind eszközkínálatban igazodni tudunk az egyedi igényekhez, és garantáljuk, hogy a végeredmény prémium minőségű lesz. Legyen szó kisebb falatkákról, grillvacsoráról vagy egy emelkedett hangulatú fine dining menüről, mi vagyunk a megfelelő partner az Önök számára.

Az egyedi igényeket is szívesen teljesítjük, a vegán étrend vagy bármilyen ételintolerancia sem okoz gondot, mindenki számára kulináris élményt nyújtunk.

Igyekszünk tökéletességre törekedve az elképzeléséket megvalósítani és ha szükséges, akkor ott építünk konyhát, ahol más csak álmodik róla! Minden eszközzel rendelkezünk a tökéletes rendezvényhez, melyek külön is bérelhetőek: különböző méretű rendezvénysátrak, asztalok, székek, grillek, étkészletek, abroszok és asztalszoknyák és még számos dolgot sorolhatnék, valamint jelentős szakmai tudás

Rólam

Szakmai tapasztalatomat főként Bajorországban szereztem, ahol 5 évig vezettem egy 4 csillag superior szálloda, a Parkhotel Wallgau éttermét. Hiszem, hogy az ottani szellemiséget a legnyitottabb és legbefogadóbb életkoromban tapasztalhattam meg, ez visz előre azóta is. Egy idő után azonban a honvágy hazahúzott, hazaköltöztünk, mert hittem, és töretlenül hiszek abban, hogy Magyarországon is van igény kiemelkedő minőségű eszközökre és szolgáltatásra.

Ennek szellemében 2016 decemberében megalapítottam saját cégemet. Eszközkölcsönzővel kezdtem a családi ház garázsában, ezt azonban hamar kinőttük, így 2018 nyarán a cégem új helyre költözött, ahol felépítettem catering konyhámat.

2019 januárjában új lendületet vett a vállalkozás. Hatalmas fejlesztések és társulások után váltak a rendezvényeink teljessé. Eszközkínálatunk is bővült, jóval nagyobb létszám igényeit tudjuk kielégíteni.

A fejlődésünk itt sem áll meg, mindig van új ötletünk. Hiszünk az állandó innovációban, és abban, hogy mozgásban kell maradni. Ez motivált minket a kihívásokkal teli elmúlt két évben is, megláttuk benne a lehetőséget, és bízva bíztunk abban, hogy a teljesítmény meg fogja hozni az eredményt.

2022 nyarán megnyitott falusi udvarunk, ahol látványkemencével, a népszerű csütörtöki tematikus napokkal, játszótérrel, fűszerkerttel, az udvar végében állatsimogatóval várjuk vendégeinket. Az Udvar egy álom következő meghatározó állomása. Egy letisztult, vidéki környezetet szeretnénk a vendégeknek ajándékozni, ahol felnőtt és gyermek egyaránt jól érezheti magát.

Az Udvar egy idilli kis oázis, melyet körülleng a látványkonyhában készült ételek illata. Vendégeink megízlelhetik a nagymama receptje alapján készült süteményeket, saját kertünk fűszereivel ízesített pástétomainkat, és átadhatják magukat a színes falusi hangulatnak.

Keress minket bátran!