Bemutatkozó

Tisztelt Cégvezető!

 

Bármely cég működésének egyik alappillére a humán erőforrás, a képzett szakemberek. A jó munkaerő felkutatása mellett az egyik legnagyobb kihívás manapság a munkavállalók megtartása, motiválása.

Kutatások bizonyítják, hogy a szakemberek megtartásához a fizetésen kívül nagyban hozzájárul a jó munkahelyi légkör. Ez utóbbi megteremtésében pedig fontos szerepe van a céges rendezvényeknek – családi napoknak, csapatépítő tréningeknek, karácsonyi ünnepségeknek. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani, hogy a profizmus ne csak cégük falain belül, hanem minden Önökkel kapcsolatos eseményen jelen legyen.

Mint rendezvényszervező, fontosnak tartom a teljeskörű szervízt, melynek során minden részletre figyelünk, hogy a teher lekerüljön az Önök válláról, és a kikapcsolódásuk teljes legyen.

Mind ételben, mind eszközkínálatban igazodni tudunk a megrendelő igényeihez, és garantáljuk, hogy a végeredmény egyedi és prémium minőségű lesz.

Céges rendezvényéhez az Önök által választott bármely helyszínen vagy akár cégük területén is tudjuk biztosítani a cateringet. Tavasztól őszig pedig céges csapatépítő eseményeknek is tökéletes színteret biztosít rendezvényterünk, Az Udvar, egészen 70 főig.

Ha azonban más egyedi elképzelésük van, az sem akadály! Mi ott építünk konyhát, ahol más csak álmodik róla! Minden eszközzel rendelkezünk a tökéletes rendezvényhez: grillek, étkészletek, abroszok és asztalszoknyák, valamint jelentős szakmai tudás.

 

Szolgáltatásaink

 

Eszközbérbeadás

Kínálatunkban több mint 30.000 eszköz található, így akár kerti partiról, akár 1000 fős rendezvényről van szó, bármilyen eseményt ki tudunk szolgálni, a választást pedig megfelelő szakmai tanácsadással segítjük. Eszközeinket szállítóládákban fuvarozzuk a helyszínre, ahol ki is pakoljuk. A rendezvény után a koszos eszközöket elszállítjuk, és saját profi mosogatósorunkon varázsoljuk újra tisztává.

 

Rendezvényszervezés

Az évente több mint 20 esküvő lebonyolításán túl a családi, céges események és protokolláris rendezvények is nagy számban szerepelnek a programjaink között. Célunk az egyediség, az exkluzivitás, valamint a megrendelő igényeit figyelembe véve egy emlékezetes rendezvény megvalósítása.

Az elmúlt pár évtizedben főleg Németországban tevékenykedtem, ahol rengeteg felkérésnek tettem eleget, ilyen volt többek között a Bajorországban tartott G7-es csúcstalálkozó.

A rendezvény első mozzanatától jelen vagyunk és felügyeljük azt, így a program felhőtlen kikapcsolódást jelenthet a megrendelőnek.

 

Catering

Legyen szó kisebb falatkákról, grillvacsoráról vagy egy emelkedett hangulatú fine dining menüről, mi vagyunk a megfelelő partner az Önök számára. Ha megmondják a helyszínt, ott mi felépítjük a konyhánkat, és ételeinket regionális nyersanyagokból, prémium minőségben készítjük el. Az Önök feladata nem több, mint kiválasztani az alapanyagokat, mi pedig megalkotjuk az ételeket.

Az egyedi igényeket is szívesen teljesítjük, a vegán étrend vagy bármilyen ételintolerancia sem okoz gondot, mindenki számára kulináris élményt nyújtunk.

Csatoltunk pár ajánlatot, ami szolgálhat gondolatébresztőként is.

 

Rólam

 

Szakmai tapasztalatomat főként Bajorországban szereztem, ahol 5 évig vezettem egy 4 csillag superior szálloda, a Parkhotel Wallgau éttermét. Hiszem, hogy az ottani szellemiséget a legnyitottabb és legbefogadóbb életkoromban tapasztalhattam meg, ez visz előre azóta is. Egy idő után azonban a honvágy hazahúzott, hazaköltöztünk, mert hittem és töretlenül hiszek abban, hogy Magyarországon is van igény kiemelkedő minőségű eszközökre és szolgáltatásra.

Ennek szellemében 2016 decemberében megalapítottam saját cégemet. Eszközkölcsönzővel kezdtem a családi ház garázsában, ezt azonban hamar kinőttük, így 2018 nyarán a cégem új helyre költözött, ahol felépítettem catering konyhámat.

2019 januárjában új lendületet vett a vállalkozás. Hatalmas fejlesztések és társulások után váltak a rendezvényeink teljessé. Eszközkínálatunk is bővült, jóval nagyobb létszám igényeit tudjuk kielégíteni.

A fejlődésünk itt sem áll meg, mindig van új ötletünk. Hiszünk az állandó innovációban, és abban, hogy mozgásban kell maradni. Ez motivált minket a kihívásokkal teli elmúlt két évben is, megláttuk benne a lehetőséget, és bízva bíztunk abban, hogy a teljesítmény meg fogja hozni az eredményt.

2022 nyarán megnyitott falusi udvarunk, ahol látványkemencével, a népszerű csütörtöki tematikus napokkal, játszótérrel, fűszerkerttel, az udvar végében állatsimogatóval várjuk vendégeinket. Az Udvar egy álom következő meghatározó állomása. Egy letisztult, vidéki környezetet szeretnénk a vendégeknek ajándékozni, ahol felnőtt és gyermek egyaránt jól érezheti magát.

Az Udvar egy idilli kis oázis, melyet körülleng a látványkonyhában készült ételek illata. Vendégeink megízlelhetik a nagymama receptje alapján készült süteményeket, saját kertünk fűszereivel ízesített pástétomainkat, és átadhatják magukat a színes falusi hangulatnak.

Keress minket bátran!