Bemutatkozó

Kedves Párok!

Megtettétek az első lépéseket, megtörtént a lánykérés és elindultatok egy közös úton, amelynek az egyik legfontosabb állomása a házasságkötés. Ez az a mérföldkő az életetekben, amire mindig emlékezni fogtok, ezért szeretnénk segíteni abban, hogy ezen a kivételes napon minden tökéletes legyen.

Cégünk egyik fő tevékenysége az esküvőszervezés és lebonyolítás. A prémium teríték, a gourmet étkek és a barátságos felszolgálás fémjelez bennünket.

A párokkal folytatott személyes találkozók alkalmával minden részletet megbeszélünk, segítünk a minden igényt kielégítő menü és az italcsomagok összeállításában, a legmegfelelőbb teríték kiválasztásában és akár a menyasszonyi torta rendelésében.

A nagy naphoz mindenki megtalálhatja a szívének kedves helyszínt. A meghitt, családias légkör szerelmeseinek Az Udvart, mint saját helyszínt tudjuk ajánlani, ahol az exkluzivitás és a szabadság érzése mellett garantáljuk a vendégek teljes elégedettségét.

Ha azonban Ti egy másik helyszínt képzeltetek el, legyen az akár az ország bármely pontján, az sem akadály! Mi ott építünk konyhát, ahol más csak álmodik róla! Minden eszközzel rendelkezünk egy felejthetetlen esküvőhöz: grillek, étkészlet, abroszok és gyönyörű színű asztalszoknyák, hangosítás, valamint jelentős szakmai tudás, amivel teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani.

Van azonban még valami, amit a jegyespárok mindig kiemelnek velünk kapcsolatban. Ez pedig a gondoskodás, az odafigyelés. Számunkra ez adja a rendezvény lelkét, ez az egész mozgatórugója. Amikor egy pár megkeres bennünket, biztos lehet benne, hogy valóban odafigyelünk rá, kézen fogjuk és végigvezetjük az esküvőszervezés (számukra néha talán beláthatatlannak tűnő) útján.

Tapasztalatunknak köszönhetően ismerünk már minden lehetséges buktatót, minden apró mozzanatot, amire oda kell figyelni, és számtalan apró kedves ötletet is, ami az este fényét és hangulatát emeli. Így hatalmas terhet tudunk levenni a vállatokról, és a nagy napig hátralévő idő számotokra nem a rohangálásról, hanem az izgatott készülődésről szólhat.

Forduljatok hozzánk bizalommal, és mi segítünk megvalósítani az esküvőt, amit megálmodtatok!

Rólam

Szakmai tapasztalatomat főként Bajorországban szereztem, ahol 5 évig vezettem egy 4 csillag superior szálloda, a Parkhotel Wallgau éttermét. Hiszem, hogy az ottani szellemiséget a legnyitottabb és legbefogadóbb életkoromban tapasztalhattam meg, ez visz előre azóta is. Egy idő után azonban a honvágy hazahúzott, hazaköltöztünk, mert hittem és töretlenül hiszek abban, hogy Magyarországon is van igény kiemelkedő minőségű eszközökre és szolgáltatásra.

Ennek szellemében 2016 decemberében megalapítottam saját cégemet. Eszközkölcsönzővel kezdtem a családi ház garázsában, ezt azonban hamar kinőttük, így 2018 nyarán a cégem új helyre költözött, ahol felépítettem catering konyhámat.

2019 januárjában új lendületet vett a vállalkozás. Hatalmas fejlesztések és társulások után váltak a rendezvényeink teljessé. Eszközkínálatunk is bővült, jóval nagyobb létszám igényeit tudjuk kielégíteni.

A fejlődésünk itt sem áll meg, mindig van új ötletünk. Hiszünk az állandó innovációban, és abban, hogy mozgásban kell maradni. Ez motivált minket a kihívásokkal teli elmúlt két évben is, megláttuk benne a lehetőséget, és bízva bíztunk abban, hogy a teljesítmény meg fogja hozni az eredményt.

2022 nyarán megnyitott falusi udvarunk, ahol látványkemencével, a népszerű csütörtöki tematikus napokkal, játszótérrel, fűszerkerttel, az udvar végében állatsimogatóval várjuk vendégeinket. Az Udvar egy álom következő meghatározó állomása. Egy letisztult, vidéki környezetet szeretnénk nektek ajándékozni, ahol felnőtt és gyermek egyaránt jól érezheti magát.

Az Udvar egy idilli kis oázis, melyet körülleng a látványkonyhában készült ételek illata. Vendégeink megízlelhetik a nagymama receptje alapján készült süteményeket, saját kertünk fűszereivel ízesített pástétomainkat, és átadhatják magukat a színes falusi hangulatnak.

Keress minket bátran!