Engedjétek meg, hogy bemutassam

Az Udvart!

Az Udvar Ostoroson, Heves megyében a megyeszékhelytől, Egertől 6km-re fekvő csendes, nyugodt településen található.

2020 elején megszületett a terv és 2022 nyarán jutottunk el oda, hogy elkészült falusi udvarunk kemencével, sütizővel, játszótérrel, fűszerkerttel, az udvar végében állatsimogatóval. Az Udvar egy álom meghatározó állomása.

Reményeink szerint vendégeink örömüket lelik majd ebben az idilli kis oázisban, melyet körülleng a látványkonyhában készült ételek illata, itt a hozzánk ellátogatók megízlelhetik a nagymama receptje alapján készült süteményeket, saját kertünk fűszereivel ízesített pástétomainkat, és átadhatják magukat az színes falusi hangulatnak.

 

Miről is szól Az Udvar?

Célunk egy szerethető helyet kínálni Nektek, ahol mindenki otthon érezheti magát. Egy letisztult, vidéki környezetet szeretnénk nektek ajándékozni, ahol felnőtt és gyermek egyaránt jól érezheti magát.

Az Udvar nem szimplán egy étterem szabadtéri látványkonyhával, nem egy sütiző és nem is egy állatsimogató játszótérrel. Sokkal inkább egy igen összetett időtöltési lehetőséget felsorakoztató, mégis könnyen értelmezhető közösségi térként definiálnám.

Az étkezési és társasági kultúra része egy olyan színtér, ahova van idő megérkezni, miközben prémium minőségű kínálattal találkozhatsz.

Az Udvar egy folyamatosan fejlődő hely lesz, amelyet az igényekhez igazítva folyamatosan bővítek majd. Elkötelezett rajongója vagyok a fenntartható fejlődésnek, ezt mindig szem előtt tartva működöm. Ezen okokból arra bíztatlak benneteket, hogy látogassatok el Az Udvarra minél többször, mert hiszem, hogy mindig változatos élményben lesz részetek.

 

Egy érzést szeretnék közvetíteni, mert a vendéglátás élménye mindig magával ragad engem. Azt szeretném, ha Az Udvar lenne az a hely, ahol adni és kapni is egyaránt jó.

Rengeteget mutatok a privát életteremből Az Udvaron keresztül, cserébe csupán önfeledt látogatókat szeretnék látni, akik otthonosan mozognak nálunk. Elképzelésem szerint sok jó beszélgetésnek, ismerkedésnek, ünneplésnek, gondtalan szabadidő eltöltésének a terepe lesz Az Udvar.

Mivel fogunk ezekhez hozzájárulni? Kiváló minőségű ételekkel és italokkal, gyermekbarát környezettel, kedveséggel, lelkesedéssel és gondoskodással.

Csapatommal igyekszünk heti rendszerességgel tematikus eseményeket is rendezni.

A már így is ínycsiklandó kínálatunk kiegészítéseként kulináris esteket álmodtunk meg.

Ezeken a gasztro estéken mindenki megtalálja majd a sajátját! Lesz olyan, amikor a kisgyermekes anyukáknak kedvezünk, máskor meghívott borászok, sörmesterek vagy gin lepárló tulajdonosok tartanak kóstolókat, néha csak a kemence lesz a főszereplő, valamikor visszatérünk majd feledésbe merült ételekhez, megbarátkoztatunk benneteket a vegán táplálkozással, és még sorolhatnám.

Szeretnénk, ha Az Udvarra egy rendezvényhelyszínként is tekintenétek. Látványfőzés a születésnapodon? Kemencében sült csülök a céges vacsorán? Előzetes egyeztetés után privát összejöveteleket, egyéni kérések alapján akár 60 főig tudunk lebonyolítani. Jelezzétek az igényeiteket bátran!

A nyitvatartási időt az időjárástól függően alakítjuk, hiszen nem rendelkezünk fedett vendégtérrel.

 

Gyertek el, nézzetek körül nálunk!